Billnäs

Besöksadress
Forsbyvägen 62
10 330 BILLNÄS

Öppet vardagar kl. 9-17 och
lördagar kl. 10-14.

Tfn: +358 (0) 19 233 975

E-mail:
office@rakennusapteekki.fi

Reservdelsbanken

Besöksadress
Bruksvägen 7
10 330 BILLNÄS

Öppet fredagar kl. 11-17 och
lördagar kl. 10-14.

Tfn: +358 (0) 40 5284636

E-mail:
varaosapankki@rakennusapteekki.fi

NYHETER

Redo för målarsäsongen?

Använd Nordens mest beprövade
husfärg - Falu Rödfärg Original!


Falu Rödfärg är inte bara en husfärg, det är kulturhistoria på burk. Färgen har använts från 1500-talet fram till idag. Fungerar lika bra till arkitektritade villor och offentliga byggnader som till sommartorp och sjöbodar. Färgen låter träet andas, vilket minskar risken för röta, och den följer träets naturliga rörelser i sol, regn, snö, värme och kyla.

Facebook

BUTIKERNA

Butiken i Billnäs

Butiken i Billnäs är Byggnadsapotekets hjärta. Här började Byggnadsapotekets saga och här visar vi det bästa vi har. Butiken är inrymd i Mikola, en gammal prästgård från 1768 som vi flyttat till Billnäs. Alla utrymmen fungerar som inspirationsutställning för dig som håller på med gamla hus. Vi använder alla produkter vi säljer och du kan se olika ytor, färger, beslag lampor etc i användning. I butiken i Billnäs får du svar på dina frågor och vi hjälper dig med praktiska byggnadsvårdsproblem.

Begagnade byggnadsdetaljer

Reservdelsbanken handlar med ursprungliga gamla reservdelar från olika byggnader allt från 1700-talet till 1960-talet. Här kan du hitta den originaldel som saknas då du restaurerar/renoverar ditt till torp eller din herrgård. Viktigt för oss är äkthet och autensitet samt att reservdelarna har ett ursprung.

Maijen och Jari skurar golv

En videopresentation av vår verkstad!