Billnäs

Käyntiosoite
Forsbyntie 62
10 330 BILLNÄS

Auki arkisin klo. 9-17 ja
lauantaisin klo. 10-14.

Puh: +358 (0) 19 233 975

Sähköposti:
office@rakennusapteekki.fi

Helsinki

Käyntiosoite
Korkeavuorenkatu 8
00 120 HELSINKI

Auki ti-pe klo. 11-17 ja
lauantaisin klo. 11-15.

Puh: +358 (0) 9 698 1350

Sähköposti:
helsinki@rakennusapteekki.fi

Varaosapankki

Käyntiosoite
Ruukintie 7
10 330 BILLNÄS

Auki perjantaisin klo. 11-17 ja
lauantaisin klo. 10-14.

Puh: +358 (0) 40 5284636

Sähköposti:
varaosapankki@rakennusapteekki.fi

Helsingin Varaosapankki

Olemme valinneet erän vanhoja kunnostettuja ovi-, huonekalu- ja ikkunaheloja, lukkoja, valurautaluukkuja, kaminoita ym. varaosia myyntiin Korkeavuorenk. 8 liikkeeseemme Helsingissä! Tervetuloa tutustumaan tarjontaan!

-- Uutiset --

Valoa syyspimeyteen IFÖ:n uutuuksilla…

Rakennusapteekin pellavaöljymaali on helposti levittäytyvä ja täysin liuotinvapaa, mikä tekee siitä hyvin vähän ympäristöä kuormittavan eikä siitä tule terveysriskejä. Maali ei sisällä homeenestoaineita tai muita myrkyllisiä aineia.

Sisusta kodikkaasti Rakennusapteekin valaisimilla

Instagram

17

26

22

Instagram feed

Facebook

-- Liikkeemme --

Kauppa Bilnäsissä

Kauppa Billnäsissä on Rakennusapteekin sydän. Täällä alkoi Rakennusapteekin taival ja täällä näytämme parhaimmistomme. Itse liike on Mikola nimisessä rakennuksessa, vanhassa pappilassa 1768 luvulta, joka siirettiin Billnäsiin meidän toimestamme. Kaikki tilat toimivat inspiraationa sinulle, joka työstää vanhaa taloa.

Me käytämme kaikkia myytäviä tuotteita kaupassamme, jolloin voit nähdä pintoja, värejä, heloja ja lamppuja ym käyttötarkoituksissaan. Billnäsin liikkeessä saat vastauksia kysymyksiisi ja autamme sinua käytännön rakentamisvinkeillä.

Kauppa Helsingissä

Rakennusapteekilla on liike Korkeavuorenkatu 8: ssa Helsingin keskustassa. Täällä myymme lamppuja, heloja erinäisille aikakausille, tapetteja ja maaleja - kaikki mitä tarvitset restaurointiin tai korjaukseen. 
Helsingin liikeessäämme valikoima on erityisesti ajatellen huoneistoremontteja ja kaupunkiympäristöä. 

Käytettyjä varaosia

Varaosapankki kauppaa alkuperäisiä varaosia vanhoista rakennuksista aina 1700-luvulta 1960-luvulle saakka. Täällä voit löytää sen alkuperäisen osan joka puuttuu kun restauroit tai entisöit joko vanhaa torppaa tai kartanoa. Meille on tärkeää varaosien aitous ja että varaosilla on suomalainen alkuperä.

Maijen ja Jari kuuraa lattioita

Videoesittely meidän verstaastamme!