Billnäs

Käyntiosoite
Forsbyntie 62
10 330 BILLNÄS

Auki arkisin klo. 9-17 ja
lauantaisin klo. 10-14.

Puh: +358 (0) 19 233 975

Sähköposti:
office@rakennusapteekki.fi

Varaosapankki

Käyntiosoite
Ruukintie 7
10 330 BILLNÄS

Auki perjantaisin klo. 11-17 ja
lauantaisin klo. 10-14.

Puh: +358 (0) 40 5284636

Sähköposti:
varaosapankki@rakennusapteekki.fi

UUTISET

Valmis maalaussesonkiin?

Käytä Pohjoismaiden käytetyintä talomaalia - Falu Rödfärg Original!

Falu Rödfärg ei ole vain talomaali, se on osa kulttuurihistoriaamme. Maalia on käytetty 1500-luvulta tähän päivään saakka. Se toimii sekä arkkitehtisuunniteltujen huviloiden ja julkisten rakennusten että kesä- ja rantamökkien pintakäsittelynä. Maali on kosteudenläpäisevä, eli hengittävä, mikä vähentää lahoamisen riskiä. Maali seuraa puun luonnollista muutosta kaikissa eri olosuhteissa, kuten auringossa, sateessa, lumessa, lämmössä ja kylmässä.

 

Facebook

LIIKKEET

Kauppa Bilnäsissä

Kauppa Billnäsissä on Rakennusapteekin sydän. Täällä alkoi Rakennusapteekin taival ja täällä näytämme parhaimmistomme. Itse liike on Mikola nimisessä rakennuksessa, vanhassa pappilassa 1768 luvulta, joka siirettiin Billnäsiin meidän toimestamme. Kaikki tilat toimivat inspiraationa sinulle, joka työstää vanhaa taloa.
Me käytämme kaikkia myytäviä tuotteita kaupassamme, jolloin voit nähdä pintoja, värejä, heloja ja lamppuja ym käyttötarkoituksissaan. Billnäsin liikkeessä saat vastauksia kysymyksiisi ja autamme sinua käytännön rakentamisvinkeillä.

Käytettyjä varaosia

Varaosapankki kauppaa alkuperäisiä varaosia vanhoista rakennuksista aina 1700-luvulta 1960-luvulle saakka. Täällä voit löytää sen alkuperäisen osan joka puuttuu kun restauroit tai entisöit joko vanhaa torppaa tai kartanoa. Meille on tärkeää varaosien aitous ja että varaosilla on suomalainen alkuperä.

Maijen ja Jari kuuraa lattioita

Videoesittely verstaastamme