Uppgradera din bollampa med LED

Classisk belysning inne och ute

Klar och stark ljusstyrka med LED

V I  F I R A R  J U B I L E U M !
20 år för butiken i Billnäs och 5 år för butiken i Helsingfors!
Vi bjuder Dig på 25 års rabatt, 
 -25%  på Ifö Electrics hela sortiment i NOVEMBER. Handla i butikerna, på nätet eller ring oss och beställ.
 

Måla tradition
Alla kokfärger i lager
-25%

Koppar, zink, kiselsyra, järnockra samt ytterligare 16 naturliga mineraler som tillsammans ger Falu Rödfärg dess unika egenskaper.

100% kulörbeständighet och exeptionell färgmättnad. Fullständigt diffusionsöppen –  fri fuktvandring i väggen.

Såpskura golv -
Det är som att tvätta mattor - roligt!


Det blir så fint! Nu är det dags – skura mattorna – skura golven – plocka in ängsblommor – be dina kära på besök – och njut av väldoftande golv !

Linoljesåpans fett löser effektivt smuts och lämnar en silkeslen yta som är härlig att gå barfota på. 

Våra butiker

Butiken i Billnäs

Butiken i Billnäs är Byggnadsapotekets hjärta. Här började Byggnadsapotekets saga och här visar vi det bästa vi har. Butiken är inrymd i Mikola, en gammal prästgård från 1768 som vi flyttat till Billnäs. Alla utrymmen fungerar som inspirationsutställning för dig som håller på med gamla hus. Vi använder alla produkter vi säljer och du kan se olika ytor, färger, beslag lampor etc i användning. I butiken i Billnäs får du svar på dina frågor och vi hjälper dig med praktiska byggnadsvårdsproblem.

Butiken i Helsingfors

Byggnadsapoteket har butik på Högbergsgatan 8 i centrala Helsingfors. Här säljer vi lampor, beslag för olika tidsperioder, tapeter och färg – allt för en lyckad renoverig eller restaurering. Butikens sortiment är speciellt framtaget för lägenheter och här kan du välja i ett stort sortiment som spänner över flera tidsperioder - allt från 1800-tal fram till 1960. 

                reservdelsbanken

Begagnade byggnadsdetaljer

Reservdelsbanken handlar med ursprungliga gamla reservdelar från olika byggnader allt från 1700-talet till 1960-talet. Här kan du hitta den originaldel som saknas då du restaurerar/renoverar ditt till torp eller din herrgård. Viktigt för oss är äkthet och autensitet samt att reservdelarna har ett ursprung.