rakennusapteekki

Ajatus hyvästä elämästä

Rakennusapteekki on idea hyvästä elämästä. Terveellisestä asumisesta, esteettisestä ympäristöstä ja osallistumisesta kulttuuriperinnön vaalimiseen.
.
Rakennusapteekki  kehittää  materiaaleja ja menetelmiä jotka ovat olleet menestyksekkäästi käytössä jo kymmeniä jopa satoja vuosia. Kehitämme tuotteita harkiten ja otamme käyttöön jo unohduksissa olleita tietoja ja taitoja ja samalla voimme taata tuotteille korkean laadun ja pitkää käyttöikää.

Kiinnostumme erityisesti esteettisistä ratkaisuista jotka perustuvat meidän rakennusperintöömme. Haluamme säilyttää rakennusperintöämme niin että myös seuraavat sukupolvet voivat ilahtua hyvin tehdystä työstä ja hienoista rakennetuista yksityiskohdista. Meille ei riitä että tuotetaan tuotteita vanhojen mallien mukaan vaan tuotteet pitää olla aivan vastaavia kuten alkuperäiset ovat.

Meidän konseptimme SLOW LIVING sisältää tuoteperheen missä pääpaino on luonnonmukaisessa rakentamisessa joka sopii sekä vanhoihin taloihin että uudisrakentamiseen.

Teemme työtä sen eteen että tuotteemme ovat ekologisia tuotteiden koko elinkaarissa. Se ei riitä että purkissa on maininta lunnonmukainen!

Rakennusapteekki Oy

Rakennusapteekki myy rakennustarvikkeita ja rakennusosia jotka on erityisesti kehitetty korjausrakentamista ja terveellistä asumista varten. Rakennusapteekista voit hankkia heloja, maaleja, tapetteja, sähkötarvikkeita, valaisimia, tuohta, tiilikattoja, lattialankkuja, listoja, rakennuspapereita jne.

Puuseppämme valmistaa ikkunoita, ovia ja keittiöitä sinulle joka haluat muuta kuin standardiratkaisuja. 

Kauppamme ovat Billnäsin ruukissa ja Helsingin keskustassa. Helsingin valikoima painottuu asuntojen korjaamiseen ja sisutamiseen. Nettikaupasta tai soittamalla lähetämme joka Suomen kolkkaan ja ulkomaille toivomuksien mukaan. 

 

Byggnadsapoteket Tjänster Ab

Byggnadsapoteket Tjänster Ab hjälper dig med helhetsplanering, restaureringsplanering och inredning. Då du behöver kunskap och erfarenhet om historiska miljöer med speciell tonvikt på kvalitet och praktiskt förverkligande. Behöver också få arbetet gjort - åtar vi oss hela lägenhets- och husrenoveringar. 

Vårt snickeri tillverkar fönster, dörrar och kök när du önskar specialmått eller platsbyggt. Det ingen annan vill göra, för att måtten inte är standard, för att dimensionerna är udda eller du bara vill ha något som är riktigt väl gjort - då kan vi hjälpa dig på vårt snickeri.

Byggnadspoteket tjänster utbildar både till nytt yrke och ordnar kortkurser för dig som vill lära dig göra själv. Följ vårt kursprogram under fliken UTBILDNING: