Tuunaa pallovalaisin LED valaisimeksi

Classic valaisimet sisällä ja ulkona

Kirkas ja vahva LED valaistus - OPUS

Vietämme juhlavuotta!
Kauppa Billnäsissä täyttää 20 vuotta ja kauppa Helsingissä 5 vuotta!

Tarjoamme sinulle 25 vuoden alennuksen, -25%  koko Ifö Electricin laajasta posliinivalaisin valikoimasta syys- ja lokakuun ajan.
Tule ostoksille kauppoihimme, tilaa netistä tai soita tilaus!


Maalaa perinnettä
Kaikki varaston keittomaalit -25%

Koppar, zink, kiselsyra, järnockra samt ytterligare 16 naturliga mineraler som tillsammans ger Falu Rödfärg dess unika egenskaper.

100% kulörbeständighet och exeptionell färgmättnad. Fullständigt diffusionsöppen –  fri fuktvandring i väggen.


Kuuraa lattiat

Lattioiden kuuraminen on kuin mattojen pesu – Hauskaa

Det blir så fint! Nu är det dags – skura mattorna – skura golven – plocka in ängsblommor – be dina kära på besök – och njut av väldoftande golv !

Linoljesåpans fett löser effektivt smuts och lämnar en silkeslen yta som är härlig att gå barfota på. 

KAUPPAMME

Kauppa Billnäsissä

Kauppa Billnäsissä on Rakennusapteekin sydän. Täällä alkoi Rakennusapteekin taival ja täällä näytämme parhaimmistomme. Itse liike on Mikola nimisessä rakennuksessa, vanhassa pappilassa 1768 luvulta, joka siirettiin Billnäsiin meidän toimestamme. Kaikki tilat toimivat inspiraationa sinulle, joka työstää vanhaa taloa.
Me käytämme kaikkia myytäviä tuotteita kaupassamme, jolloin voit nähdä pintoja, värejä, heloja ja lamppuja ym käyttötarkoituksissaan. Billnäsin liikkeessä saat vastauksia kysymyksiisi ja autamme sinua käytännön rakentamisvinkeillä.

Kauppa Helsingissä

Rakennusapteekilla on liike Korkeavuorenkatu 8: ssa Helsingin keskustassa. Täällä myymme lamppuja, heloja erinäisille aikakausille, tapetteja ja maaleja - kaikki mitä tarvitset restaurointiin tai korjaukseen. 
Helsingin liikeessäämme valikoima on erityisesti ajatellen huoneistoremontteja ja kaupunkiympäristöä. 

VARAOSAPANKKI - VANHAT RAKENNUSOSAT

Varaosapankki kauppaa alkuperäisiä varaosia vanhoista rakennuksista aina 1700-luvulta 1960-luvulle saakka. Täällä voit löytää sen alkuperäisen osan joka puuttuu kun restauroit tai entisöit joko vanhaa torppaa tai kartanoa. Meille on tärkeää varaosien aitous ja että varaosilla on suomalainen alkuperä.

Puuverstas

Tämä on se paikka jossa toteutamme puu-unelmasi!

Alar Eanmaa on Rakennusapteekin monivuotinen puuseppä. Hän valmistaa kaikkea jota ei löydy standardina. Erityisen ohuita moniruutuisia verannanikkunoita, mittatilaustyönä kylpyhuonekalusteita ja sisustuselementtejä. Vanhan tyylisiä tai kopioita vanhoista peiliovista, pariovia, keittiöitä ja kirjastotilojen sisustuksia.