Billnäs

Käyntiosoite
Forsbyntie 62
10 330 BILLNÄS

Auki arkisin klo. 9-17 ja
lauantaisin klo. 10-14.

Puh: +358 (0) 19 233 975

Sähköposti:
office@rakennusapteekki.fi

Helsinki

Käyntiosoite
Korkeavuorenkatu 8
00 120 HELSINKI

Auki ti-pe klo. 11-17 ja
lauantaisin klo. 11-15.

Puh: +358 (0) 9 698 1350

Sähköposti:
helsinki@rakennusapteekki.fi

Varaosapankki

Käyntiosoite
Ruukintie 7
10 330 BILLNÄS

Auki to-pe klo. 11-17 ja
lauantaisin klo. 10-14.

Puh: +358 (0) 45 324 8924

Sähköposti:
varaosapankki@rakennusapteekki.fi

-- Uutiset --


DesignPlus-palkinto uudelle Opus 140lle!

DesignPlus on palkinto innovatiivisesta, kestävästä ja monipuolisesta suunnittelusta. DesignPlus jaettiin Light + Building-messujen yhteydessä Frankfurt am Mainissa.


uteholla, LED-moduuli 10 W, 900lm joko 2700K och 3000K.  Kupu mattaa opaalilasia, kanta valkoinen, harmaa, musta tai ruskea.Opus 140: 140 mm halkaisijaltaan ja 100 mm korkea. Pieni ja siro, mutta kunnon valais

Opuksen IP-luokka on 44, ja se soveltuu siten sekä ulko- että sisätiloihin.

sopii lattioille, huonekaluille, helojen putsaukseen, maalin poistoon, tiskaamiseen, sivellinpesuun jne. Ei kuivata ihoa! Myydään 5 ja 1 litran astiossa. Lisätietoja ja tilaus TÄSTÄ

Kaunis, hyvin hoidettu, valoisalla, aurinkoisella ja kauniilla paikalla Billnäsin ruukin kupeessa sijaitseva myöhäisjugendia edustava 2-kerroksinen huvila Villa Karlsro myydään. Huvila on rakennettu vuonna 1913 ja rakennuttaja oli Carl-Magnus Strömberg joka toimi työnjohtajana Billnäsin ruukissa.

Instagram

21

Tervetuloa tekemään hienoja löytöjä! Välkomna med och gör unika fynd! #antik #antiikki #entisöinti #rakennusapteekki #byggnadsapoteket #bygge #billnäs #pinjainen #karjaa #fiskars #markkinat #rompetori #varaosapankki #ekologiskt

52

Varaosapankissa tapahtuu! Inventaarion myötä tarjoamme entistä selkeämmän valikoiman varaosia kaikkiin tarpeisiin! #rakennusapteekki #varaosapankki #byggnadsapoteket #inventaario #bygge #reservdelar #varaosia #entisöinti #renovering #remontti #fönster #dörrar #beslag #gjutjärn #ikkunoita #ovia #heloja #valurauta

Instagram feed

Facebook

-- Liikkeemme --

Kauppa Bilnäsissä

Kauppa Billnäsissä on Rakennusapteekin sydän. Täällä alkoi Rakennusapteekin taival ja täällä näytämme parhaimmistomme. Itse liike on Mikola nimisessä rakennuksessa, vanhassa pappilassa 1768 luvulta, joka siirettiin Billnäsiin meidän toimestamme. Kaikki tilat toimivat inspiraationa sinulle, joka työstää vanhaa taloa.

Me käytämme kaikkia myytäviä tuotteita kaupassamme, jolloin voit nähdä pintoja, värejä, heloja ja lamppuja ym käyttötarkoituksissaan. Billnäsin liikkeessä saat vastauksia kysymyksiisi ja autamme sinua käytännön rakentamisvinkeillä.

Kauppa Helsingissä

Rakennusapteekilla on liike Korkeavuorenkatu 8: ssa Helsingin keskustassa. Täällä myymme lamppuja, heloja erinäisille aikakausille, tapetteja ja maaleja - kaikki mitä tarvitset restaurointiin tai korjaukseen. 
Helsingin liikeessäämme valikoima on erityisesti ajatellen huoneistoremontteja ja kaupunkiympäristöä. 

Käytettyjä varaosia

Varaosapankki kauppaa alkuperäisiä varaosia vanhoista rakennuksista aina 1700-luvulta 1960-luvulle saakka. Täällä voit löytää sen alkuperäisen osan joka puuttuu kun restauroit tai entisöit joko vanhaa torppaa tai kartanoa. Meille on tärkeää varaosien aitous ja että varaosilla on suomalainen alkuperä.

Maijen ja Jari kuuraa lattioita

Videoesittely meidän verstaastamme!