DesignPlus-palkinto uudelle Opus 140lle!

DesignPlus on palkinto innovatiivisesta, kestävästä ja monipuolisesta suunnittelusta. DesignPlus jaettiin Light + Building-messujen yhteydessä Frankfurt am Mainissa.


Opus 140: 140 mm halkaisijaltaan ja 100 mm korkea. Pieni ja siro, mutta kunnon valaisuteholla, LED-moduuli 10 W, 900lm joko 2700K och 3000K.  Kupu mattaa opaalilasia, kanta valkoinen, harmaa, musta tai ruskea.

Opuksen IP-luokka on 44, ja se soveltuu siten sekä ulko- että sisätiloihin.

S I M S A L A B I M
Keitä kauhat ja muut keittiötarvikkeet puhtaiksi värjäyksistä.  Sekoita 4/5 vettä ja 1/5 pellavaöljysuopaa. Pese kevyesti ja nauti puhtaista tarvikkeista!

KAUPPAMME

Kauppa Billnäsissä

Kauppa Billnäsissä on Rakennusapteekin sydän. Täällä alkoi Rakennusapteekin taival ja täällä näytämme parhaimmistomme. Itse liike on Mikola nimisessä rakennuksessa, vanhassa pappilassa 1768 luvulta, joka siirettiin Billnäsiin meidän toimestamme. Kaikki tilat toimivat inspiraationa sinulle, joka työstää vanhaa taloa.
Me käytämme kaikkia myytäviä tuotteita kaupassamme, jolloin voit nähdä pintoja, värejä, heloja ja lamppuja ym käyttötarkoituksissaan. Billnäsin liikkeessä saat vastauksia kysymyksiisi ja autamme sinua käytännön rakentamisvinkeillä.

Kauppa Helsingissä

Rakennusapteekilla on liike Korkeavuorenkatu 8: ssa Helsingin keskustassa. Täällä myymme lamppuja, heloja erinäisille aikakausille, tapetteja ja maaleja - kaikki mitä tarvitset restaurointiin tai korjaukseen. 
Helsingin liikeessäämme valikoima on erityisesti ajatellen huoneistoremontteja ja kaupunkiympäristöä. 

VARAOSAPANKKI - VANHAT RAKENNUSOSAT

Varaosapankki kauppaa alkuperäisiä varaosia vanhoista rakennuksista aina 1700-luvulta 1960-luvulle saakka. Täällä voit löytää sen alkuperäisen osan joka puuttuu kun restauroit tai entisöit joko vanhaa torppaa tai kartanoa. Meille on tärkeää varaosien aitous ja että varaosilla on suomalainen alkuperä.

Puuverstas

Tämä on se paikka jossa toteutamme puu-unelmasi!

Alar Eanmaa on Rakennusapteekin monivuotinen puuseppä. Hän valmistaa kaikkea jota ei löydy standardina. Erityisen ohuita moniruutuisia verannanikkunoita, mittatilaustyönä kylpyhuonekalusteita ja sisustuselementtejä. Vanhan tyylisiä tai kopioita vanhoista peiliovista, pariovia, keittiöitä ja kirjastotilojen sisustuksia.